M5 Autószerviz Kft

Ipacsfa utca 12. , 1186 Budapest

tel: +36 1 294 5893
E-mail: m5autoszerviz@gmail.com
Web: http://www.m5m.hu/
Nyitvatartási idő : Hétfő-Péntek: 8:00-16:30 Szombat: Zárva
GPS: 47°25'29.41"N 19°10'21.5"E

Szolgáltatások:

  • Autószerelés
  • Ezen címszó alá az autó motor és futómű javítása és felújítása tartozik. Minden létező hibát igyekszünk maradéktalanul orvosolni az „öreg” szocialista típusoktól a legkorszerűbb motorokig. Amennyiben szükséges, akkor a gépkocsi komputereit is „szóra” tudjuk bírni. Mivel a cég minden típusú gépkocsi javításával foglalkozik, ezért ha speciális komputer kiolvasóra van szükségünk, akkor a velünk szerződésben álló, ezzel foglalkozó szakember a helyszínen elvégzi a szükséges beállításokat!
  • Diesel autó esetén is kimondottan adagoló javítással és beállítással foglalkozó szakember végzi a munkát.
  • Amennyiben velünk szerződésben álló külső szakember segítségét vesszük igénybe, abban az esetben sem kerül többe az Ön autója javítása Önnek, mivel sok esetben cégünk kedvezményben részesül a vállalkozótól. A javítás elvégzése után természetesen a garanciális kérdésekben mi állunk szerződésben az ügyféllel ilyen esetben is, tehát a felelősséget nem hárítjuk el magunktól! Ezen felelősség vállalás a nálunk vásárolt alkatrészekre is természetszerűen érvényes!
  • Fényezés
  • A gépkocsik fényezését fényező kamrában, hőkezeléssel végezzük. A festék beszerzése a ma szokványos komputeres színkeverő gépen, festék nagykereskedésből történik.

M5 Autószerviz Kft térkép

M5 Autószerviz Kft

Ipacsfa utca 12.
1186 Budapest
Web: http://www.m5m.hu/